background

Hulladékcsökkentő szeminárium

Egyre több hulladékot termelünk. Ez olyan globális problémákhoz vezet, amely mindannyiunkra kihat (talaj-, levegő- és vízszennyezés). Az egy napos szemináriumon ezekre a globális problémákra (szegénység, jó-lét, stb.) is keresünk választ a hulladékcsökkentésen keresztül, amely részben befolyásolja a fenntartható fejlődést. A résztvevők megismerkednek a fenntartható fejlődés fogalmával, a hazai és globális fenntarthatóság aktuális problémáival és a rendszer szemléletű megoldási lehetőségekkel egyaránt.

A szemináriumra főként olyan 30 év alatti fiatalokat várunk, akik környezetismereti vagy természettudományi tanulmányokat végeznek, vagy a téma iránt érdeklődnek.

A szemináriumon interaktív és gyakorlati feladatok segítségével bővítjük a résztvevők tudását a hulladékcsökkentés témájában. A nap végére minden jelenlévő gyakorlati tanácsokat és tippeket kap arra, hogyan lehet egyszerűen és könnyen hulladékot csökkenti a mindennapjainkban. Ebben segítségünkre lesz Kump Edina környezetkutató, hulladékspecialista, aki a magyarországi zero-waste legnagyobb képviselője.

A képzés vezetője: Kump Edina, környezetkutató, hulladékspecialista

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A jelentkezéshez add meg nevedet, szervezeted/iskolád nevét és születési évedet!

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési határidő: 2017. március 28. 12:00

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Magyar Természetvédők Szövetsége – Föld Barátai és a Kaptárkő Természetvédelmi és Kulturális Egyesület

2017  Kaptárkő Természetvédelmi és Kulturális Egyesület   globbers joomla templates