Kaptárkő Teljesítménytúra 2020 Versenyszabályzat

KAPTÁRKÖVEK TELJESÍTMÉNYTÚRA 2020

– VERSENYSZABÁLYZAT –

A rendezvény időpontja: 2020. június 20., szombat.

A rendezvény szervezője: Kaptárkő Egyesület (székhelye: 3300 Eger, Kallómalom utca 3. II./3.; elérhetősége: info@kaptarko.hu, +36202181450)

A rendezvény rajt és cél helyszíne: Mátyus Udvarház (Eger).

Útvonal: Minden táv nagyrészt kijelölt turista útvonalon halad, azonban néhány helyen jelzetlen utakon is vezet, így szükséges a tájékozódási- és térképolvasási ismeret. Az útvonalakat a szervezők külön nem jelölik, de saját készítésű térképet és gps tracket biztosítanak a résztvevőknek. Javasolt az útvonalak gps track-jének letöltése mobiltelefonra!

Nevezés: A túrán kizárólag előnevezéssel és a nevezési díj előre történő kiegyenlítését követően lehet részt venni. Helyszíni nevezésre nincs lehetőség. A nevezés át nem ruházható.

Nevezési határidő: 2020. június 15. hétfő 22 óra, azonban az egyes távokra meghirdetett létszámkeret beteltét követően az adott távra a nevezést ezen időpont előtt is lezárhatja szervező (15 km-es távon 70 fő, 30 km-es távon 100 fő és 50 km-es távon 80 fő a meghirdetett létszámkeret).

Lemondás: A nevezés lemondása esetén a nevezési díj nem kerül visszafizetésre, azonban a 2021. évi Kaptárkövek Teljesítménytúrán felhasználható.

Adatfelhasználás: A nevezéskor elküldött adatok tárolásához és felhasználásához a nevező hozzájárul, az általa megadott email címre a rendezőség üzeneteket küldhet a teljesítménytúrával kapcsolatban.

A rendezvény ideje alatt készült képek és felvételek közléséhez a nevező hozzájárul.

Környezetvédelem: A rendezvényen keletkező szemetet kizárólag a frissítő pontokon lehet eldobni, ahonnan a szervezők azt elszállítják. Az útvonalon bármilyen szemét eldobása nem megengedett, ennek megszegése azonnali kizárást von maga után.

A frissítőpontokon a szervezők poharat nem adnak!

Egyéb: A járványügyi előírások értelmében a rendezvényen csak tünet és panaszmentes személyek vehetnek részt.

A rendezvény területén kizárólag a nevezéssel rendelkező személyek tartózkodhatnak, így kérjük, hogy a családtagok és kísérők ne tartózkodjanak a rendezvény területén.

Kérjük az érvényben lévő járványügyi előírások betartását, azaz a résztvevők részéről a 1,5 méteres védőtávolságot és a versenyközpontban a maszk használatát.

A Kaptárkövek Teljesítménytúr indulójaként jelen versenyszabályzatban foglaltakat elfogadom és betartom, továbbá kijelentem, hogy a Kaptárkövek Teljesítménytúrán csak egészségesen, saját felelősségemre indulok.