Adomány a Nagy-Eged hegyi kápolna feltárására

Átlagos adományozási összeg: 5.000Ft

Amennyiben egyetért céljainkkal és szeretné támogatni kutatásunkat, ezt pénzügyi adomány formájában is megteheti.

Az adományról nem kerül kiállításra számla, így a WebSHOP-os vásárlás alkalmával a „Pénztárnál” megadott számlázási adatok csupán a rendelés feldolgozásához szükségesek.

Minimum összeg: 1.000Ft

Kategória:

Adománygyűjtésünk célja, hogy biztosítsuk a Nagy-Eged hegyre a 18. században épített Szent Kereszt-kápolna romjainál induló tervásatásban részt vevő önkénteseknek és a bekapcsolódó helyieknek az ellátását (étkezés és szállítás), illetve a szükséges felszerelést. A tervásatás a Dobó István Vármúzeum szakmai irányításával és a Magyar Nemzeti Múzeum Nemzeti Régészeti Intézete részvételével valósul meg idén május közepétől május végéig.

Az egri Kaptárkő Egyesület segítségével a kápolnát kutató csapat 100.000 Ft összegű támogatást nyert az Egri Közösségi Alapítvány „ESÉLY – JÖVŐ – ÉLMÉNY” pályázatán, de ezen túl további 100.000 Ft támogatást kaphat, amennyiben projektük megvalósítása során legalább 50.000 Ft-t összegyűjtenek közösségi adományozás révén.

Kérjük támogassa kutatásunkat anyagilag, ha fontosnak érzi a közösségi értékvédelmet és a helyi identitástudat erősítését a társadalmi szerepvállalás segítségével!