ÍGY TÁMOGATHATOD CÉLJAINKAT ÉS MUNKÁNKAT

Amennyiben egyetértesz céljainkkal és szeretnéd segíteni munkánkat, jelentkezhetsz hozzánk önkéntesnek vagy anyagi támogatást nyújthatsz a következő módok bármelyikén:

  • Egyszeri vagy rendszeres adományt postai vagy banki átutalással küldhetsz részünkre.
  • Adóbevallásod elkészítésekor a civil szervezetek részére felajánlható 1% kedvezményezettjeként minket is megjelölhetsz.
  • Ha tulajdonodban állnak olyan eszközök, melyekre ugyan nem tartasz igényt, de még használhatóak, szívesen fogadjuk eszközadományod.
  • A társadalmi felelősségvállalás (CSR) jegyében cégek részére csapatépítő tréningek szervezését és lebonyolítását vállaljuk.

Banki vagy postai átutalás

Bankszámlaszám: 62800307-11021340

Bank: Korona Takarékszövetkezet

Név: Kaptárkő Természetvédelmi és Kulturális Egyesület

A közlemény rovatba kérjük, írd be: Adomány

Eszközadományozás

A kaptárkövek környezetének rehabilitációjához, tanösvények és turistautak karbantart

ásához nagy szükségünk van kéziszerszámokra, motoros fűkaszára, láncfűrészre, ecsetre, kesztyűre, szemeteszsákra.

Támogathatsz irodai- (pl. laptop, nyomtató, stb.) vagy egyéb elektronikai eszközökkel is (pl. fényképezőgép, mobiltelefon, GPS, stb.). A gondozásunkban lévő erdei kisházakba bútorokat (pl. ágy, asztal, szék, stb.) is örömmel fogadunk.

Ha eszközöket adományoznál nekünk, kérjük, jelezd az info@kaptarko.hu e-mail címen!

CSR (társadalmi felelősségvállalás cégek részére)

Amennyiben céged számára is fontos a természet- és környezetvédelem vagy a természetjárás, úgy örömmel szervezünk csapatépítő programokat (pl. turistaút-karbantartás, turistajelzés-festés, pihenőhelyek felújítása, hulladékgyűjtés), illetve bemutatókat tartunk különböző témákban (pl. rejtélyes kaptárkövek, bükkaljai kőkultúra, fényszennyezés, gomba- és gyógynövényismeret). A közreműködéseteket sajtóközléssel és támogatói megjelöléssel tesszük közzé.

Amennyiben ebben a formában támogatnál, kérjük, jelezd az info@kaptarko.hu e-mail címen!

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSODAT!