Hegymászó és barlangász túrák

Téli hegymászótúra a Lengyel-Tátrában
2024. 01. 18-21.

Ha szeretnél megismerkedni testközelből a Magas-Tátra téli hegyvilágával egy jó 4 napos hegymászótúra keretében, ha szeretnél feljutni olyan hegycsúcsokra, ahová átlag turista soha sem fog, ha szereted a havas csúcsokat és a kihívást, akkor itt a helyed!

 

Jelentkezés és egyéb információ:
Klein Dávid / +36 30 507 0747
kleindavideger@gmail.com

Téli Lappföld – Hótalpas túrák a sarki fény alatt
2024.02.14-22.

A sarkkörtől északra télen csak rövid időre kel fel a nap. A hosszú éjszakákon az imbolygó sarki fény festi zöldre az eget, a behavazott végtelen tajga felett. Ha az ember felmászik egy tunturi tetejére és körbenéz, csak végtelen, háborítatlan őserdőt lát. Ez Európa utolsó ősvadonja, hol alig él ember, csak rénszarvasok. Itt fogunk túrázni hótalpakon a méteres hóban (itt még van tél…), kutyaszánozunk, motoros szán túrára megyünk, és szauna után a tó jegébe vágott lékben csobbanunk.

Jelentkezés és egyéb információ:
Klein Dávid / +36 30 507 0747
kleindavideger@gmail.com

GR131 – Gyalogtúra a Kanári-szigetek gerincén
2024.03.15-24.

Az örök tavasz szigetein, a Kanári-szigetek gerincén vezet a GR 131 túraútvonal. Ez a hosszú távú túraút bár az összes szigetet végigjárja, de mi most csak a két legkisebb, legeldugottabb, tömeges turizmustól mentes szigetet, El Hierro és La Gomera szigeteit járjuk végig. Így is lesz bőven miben gyönyörködni: félsivatagok, vulkáni kúpok, UNESCO Világörökség köderdők, mély kanyonok, vízesések és néptelen, fekete homokos tengerpartok, és történelmi hangulatú kisvároskák. Tehát minden, ami a szállodákon túl megmaradt a Kanári érintetlen világából.

 

Jelentkezés és egyéb információ:
Klein Dávid / +36 30 507 0747
kleindavideger@gmail.com